Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Julskinka omgång #2

Då vi bestämde för att ’äta upp’ julmaten vi hade i kylen idag, innan Johan drog iväg till jobbet, så jag det tillsammans med Nicole. Förvånansvärt så åt hon så mycket att jag nästan trodde hon skulle spricka! Alltså typ 1 1/2 stekt potatis, hur många skivor av julskinka som helst, 1/2 paket kalvsylta och så ska hon äta en banan, halv äpple och en mandarin på det inne hos grannen?! Och typ ytterligare 3 mandariner när vi kommer hem och så… 210 ml juniormjölk till läggdags haha vart tar all mat vägen egentligen?! 🙂

Då jag märkte att julskinkan inte skulle räcka till Johan så det var lika bra och sätta in den andra julskinkan som jag hade i kylen in i ugnen. Riktigt nöjd är jag med skinkan i år! Till skillnad mot förra året så har jag börjat med att skiva direkt efter att den vart inne i ugnen i 30 min, tunna skivor då jag anser att det är mycket smakligare i mindre bitar, men det tycker jag om med det mesta… Framförallt chips!

Till griljering har jag blandat: 1 ägg, med senap (ska ju egentligen vara grovkornigt, men man får ta det man har hemma liksom??), 1/2 tesked salt & lite ströbröd. Sedan penslar jag det på skinkan och häller sedan ännu mer ströbröd på hela skinkan. Det är liksom hela grejen tycker jag, griljeringen… Utan den så är det inte riktigt julskinka.

Hur gör ni??

Tror ni jag blir av med skinkan innan nyår? 😀 Nicole verkade ju gilla den! Vi gör ett nytt försök igen på söndag för imorgon väntas det Sri Lanka-köttgryta med parippo (linsgryta) hos farmor! MUMS!

PS. Jag har slarvat bort min kameraladdare, så ni får hålla er med mina mobil-bilder tills dess att jag hittar! =)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats