Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Bacon-lindad kycklingklubba med potatis och sparris.

Ibland så har man sina dagar när man inte har någon inspiration alls, och ibland så är det något som säger till huvudet vad det är som ska lagas, jag tror nog att det är lillebror som bara säger till vad han vill ha för middag 🙂

Så idag vart det Bacon-lindad kycklingklubba med kokt potatis och sparris, åh så gott det var och magen är fortfarande mätt och belåten! :]

DSC01347

Använde mig utav Kronfågeln’s frysta kycklingklubbor, la dem i en ugnsform med olja på och kryddade sen alla möjliga kryddor på såsom paprikakrydda, grillkrydda, svartpeppar, salt, vitlökskrydda, ja ni hör ju, bara och köra på! Sen in i ugnen i ca 170 grader i 1 ½ timma, vänd sen på kycklingen, blanda honung + vatten och pensla på den ogrillade sidan och maxa med värme, självklart under bevakning så du inte får ut kolbitar till middagen 🙂

Både sparrisen och potatisen kokade jag i kastrull med vanligt vatten, inge konstigheter!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats