EMPANADAS Á LA ELIN
Nu när jag fick lite tid över passade jag på att göra lite Empanadas, egentligen är det chilenska piroger med innehåll såsom köttfärs, oliver, russin och ägg, men då jag ogillar både oliver och russin så plockade jag bort dessa, därav ’á la elin’.
För att vara första gången jag gjort dessa, så smakade de otroligt bra, får hoppas på att de inte blir stenhårda tills Johan kommer hem om 2-3 timmar 🙂
Första gången jag provade dessa underbaringar var när jag jobbade nere på Flemings och vi fortfarande hade klubben Clandestino hos oss varje helg, då var det en familj som sålde dessa jättegoda för 10 kr/st, gissa om jag alltid köpte med mig en påse hem efter jobbet 🙂
För er som också vill prova göra dessa, finner ni receptet här 🙂
Till nästa gång skulle jag prova med att lägga i lite mer mjölk och olja så att degen skulle bli lättare att samarbeta med 🙂