Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

REVBENSSPJÄLL M. POMMES & SALLAD

Ja som ni märker så har jag fått en ordentlig dos av mat-inspo på sistone! Allt tack till att jag har börjat bläddra i mina urgamla tidningar som bara har legat på skrivaren hemma och dammat! 😀

Men till kvällen vart det bestämt att vi skulle ha till middag!

Jag var lite sugen på att köpa en sån där ’färdig’ kamben, mest utav lathet då det stod att det skulle ta endast 6 min i ugn för uppvärmning, men då jag känner att jag kanske gör det lite bättre och billigare, köpte jag enbart köttet och kryddade på med mina kryddor hemma istället. Tog dock 1 ½ timma totalt inkl. förberedelsen.

Jag…

använde mig utav en stor ugnsform där hela köttet fick plats, annars så är det väl bara och skära till och lägga på sidan. Gör ju absolut ingenting! La matolja på hela formen sen köttet på och ännu mer olja på självaste köttet så att kryddorna skulle fastna bättre. Till kryddningen använde jag mig utav det jag hade hemma, funkade helt OK! Salt, peppar, grillkrydda, paprikakrydda sen in i ugnen. Så enkelt! Vill man ha det dära lilla extra kan man ju köpa till sig BBQ-sås och pensla på köttet, men jag körde istället på med honung+vatten som penslades på 30 minuter innan köttet var färdig.

PS. Glöm inte att vända på steken efter ca 45 min grilltid på 200 grader! 🙂

Till maten hade vi pommes, sallad (jag då) med citronjuice och vitlöksbröd!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats