Header Image

Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Elin, 27 år. Mamma till mina bus-fisar, Nicole -13 och Dante -16. Jag är en otroligt glad människa som gärna sprider vidare min glädje till andra. Mitt liv består av min familj som jag älskar tokigt mycket, att resa runt i världen och jag har precis vart föräldraledig i hela 5 år (har såklart arbetat litegrann emellan) men har precis fått jobb som jag älskar galet mycket! Häng med på min livs resa! Det händer även att jag är så stressad vissa dagar att jag inte skriver alls här, men jag jobbar på det! PS. Jag ÄLSKAR att spara & fynda, så gissa om Ni kommer hitta mycket sånt här?! ;) Vill ni kontakta mig? -> [email protected]

Kvällens middag

Publicerad,

Vart mumsiga gyoza’s eller gao ji på mitt språk eller dumplings som man kallar alla degknyten här där vi bor 🙂 Lite tråkigt var det tyckte jag sista alternativet… Nästan som att säga pasta till allt istället för spaghetti, fusilli, penne, ni förstår mig va?

Tog mig seriöst 4 timmar och göra köttblandningen, ”knyta” dem, ångkoka dem och sen till slut steka dem 😮
Fast jag hade ju ioförsig en Nicole och underhålla under tiden med, kanske det var det som tog sin tid?
Jag fann mig även en Youtube-video som visade hur man vek dem, berättade för mamma idag att jag lyckades göra utan hennes instruktioner och så stolt hon var över mig 🙂

Klicka nedan på bilden så finner ni video-klippet! Så enkelt det vart! Man måste bara helt enkelt finna tekniken 😉
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ayjd195PUEk&feature=player_embedded[/youtube]

Det svåra jag hade var att först ångkoka och sedan steka då det alltid fastnade -.-
Får väl googla på och sedan hitta en lösning till detta då det är hur gott som helst att först ångkoka och sen steka, det knapriga 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *