Header Image

Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Elin, 27 år. Mamma till mina bus-fisar, Nicole -13 och Dante -16. Jag är en otroligt glad människa som gärna sprider vidare min glädje till andra. Mitt liv består av min familj som jag älskar tokigt mycket, att resa runt i världen och jag har precis vart föräldraledig i hela 5 år (har såklart arbetat litegrann emellan) men har precis fått jobb som jag älskar galet mycket! Häng med på min livs resa! Det händer även att jag är så stressad vissa dagar att jag inte skriver alls här, men jag jobbar på det! PS. Jag ÄLSKAR att spara & fynda, så gissa om Ni kommer hitta mycket sånt här?! ;) Vill ni kontakta mig? -> [email protected]

JAG ÄR EN NUDEL-TORSK…

Publicerad,

Vem är jag egentligen?

Förutom att jag heter Elin, är 25 år bloggar för elincindy.vimedbarn.se, älskar gratis, är mamma till Nicole som blir 2 år snart, är ifrån Hong Kong, bor tillsammans med världens bästa, kanske ibland lataste sambon, men som jag fortfarande älskar, för den han är. Vem är jag?

Jag tänkte att nu under några dagar avslöja något varje dag om mig, så ni kan få lära känna mig en aning bättre?

Vi börjar med att…
JAG ÄR EN NUDEL-TORSK! How come? Alltså, jag kan bokstavligen äta nudlar varje dag i en hel vecka utan problem, så länge jag har 2 eller 3 smaker att variera med! Hade det inte vart för att Nicole behöver äta mat, så hade jag nog ätit nudlar oftare! Det är gott, det går snabbt, hm, det är nog det största anledningarna.
Don’t get me wrong, jag älskar att laga mat, men som sagt är en nudel-torsk. Även Johan också, när vi köper hem kartonger med nudlar, så kan vi missbruka dessa riktigt ordentligt när ex. Nicole sover hos farmor :p

Men då har vi ju vissa regler när det kommer till nudlar… Det ska inte vara såna dära billiga ICA/COOP nudlar som säljs för 3 för 10:-, Nissin’s nudlar funkar kanske 1 gång om året, men oftast så kör vi på hemma med Nongshim’s Shin Ramyun BLACK (svart förpackning då) eller den röda orginalet, en annan variant som också är god som är en aning mildare i smaken, är också Nongshim’s AnSungTangMyun Ramyun (orange förpackning).

Men hur kokar man nudlar?

Alla kokar nudlar helt olika! Många häller upp vatten i en kastrull, kastar i kryddor och nudlarna, låter det koka, sen färdigt och äta! Men på senaste tiden, har jag tagit efter min kära Johan, där han kokar vatten, lägger i nudlarna när det kokar. Kryddorna i den skål som man äter, när nudlarna börjar bli färdigt, stänger man av plattan (kastrullen kokar ju fortfarande) och när den ser inte allt för rå ut, men fortfarande ’al dente’ alltså har lite tuggmotstånd, så tar jag upp det, lägger i den skålen med kryddorna i, den vattenmängd jag önskar, o sen så blandar runt med pinnarna! Lite svårt med beskrivning, men tog därför lite kort för att visa er steg-för-steg, så ni förstår vad det är jag menar :p

Och till sist… blanda runt nudlarna med gaffeln/pinnarna som du ska äta med! 🙂 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *