Vart mumsiga gyoza’s eller gao ji på mitt språk eller dumplings som man kallar alla degknyten här där vi bor 🙂 Lite tråkigt var det tyckte jag sista alternativet… Nästan som att säga pasta till allt istället för spaghetti, fusilli, penne, ni förstår mig va?
Tog mig seriöst 4 timmar och göra köttblandningen, ”knyta” dem, ångkoka dem och sen till slut steka dem 😮
Fast jag hade ju ioförsig en Nicole och underhålla under tiden med, kanske det var det som tog sin tid?
Jag fann mig även en Youtube-video som visade hur man vek dem, berättade för mamma idag att jag lyckades göra utan hennes instruktioner och så stolt hon var över mig 🙂
Klicka nedan på bilden så finner ni video-klippet! Så enkelt det vart! Man måste bara helt enkelt finna tekniken 😉
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ayjd195PUEk&feature=player_embedded[/youtube]
Det svåra jag hade var att först ångkoka och sedan steka då det alltid fastnade -.-
Får väl googla på och sedan hitta en lösning till detta då det är hur gott som helst att först ångkoka och sen steka, det knapriga 🙂
Senaste kommentarer