Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

GRATIS PRESENTKORT!

Ja! Äntligen har jag nått upp till 1500 poäng på M3Panelen, och kan därför beställa hem ett valfritt presentkort värd 100 kr ifrån Presentkorttorget.se!

Presentkorttorget.se är en hemsida som man kan ”köpa” ett presentkort hos, du väljer summan du vill ge bort, så kan den som tar emot presentkortet välja till vilken butik hen vill ha presentkort ifrån, perfekt, så kan hen köpa presentkort själv från den butiken hen vill ha ifrån! 🙂 Enkelt och smidigt!

M3Panelen, är en hemsida där du besvarar på olika enkäter (oftast korta!) och får sedan poäng för, minst 25p och som max har jag fått på ca 200p! Det droppar in undersökningar på kontot titt som tätt, och som påminnelse får man även mail när det har kommit in nya undersökningar till en! Så det går ganska snabbt att få ihop till 1500p!

Sist beställde jag ett presentkort från H&M! Har dock inte hunnit använda det än, men det får ligga där som en express-present om jag någon dag mot förmodan skulle inte komma på vad jag ska ge i present! 🙂

Bli medlem i M3Panelen du med! Skicka ett mail med den email-adressen som du vill regga dig med till: [email protected] så får du ett regg-mail ganska så snart! 🙂

 

Puss & Kram! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats