Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

FULL RULLE

Idag så har vi haft full rulle, där jag efter lämningen på förskolan tvättade en hel tvättkorg med kläder + en överfull IKEA påse med täcken och kuddar med inte så trevligt innehåll av Nicole som kräktes häromdagen för att ha hostat som hemskt mycket (+ tvätt i måndags natt & tisdagens kväll, men som tur är så har hon slutat hosta nu!).

Efter det så gjorde vi oss i ordning efter förskolan för att ta oss till farmor som skulle sitta barnvakt då pappa inte visste om han skulle hinna byta av mig och ta Nicole p.g.a. bil-kön mellan Arlanda – hem till oss (där han just nu har sin utbildning med MTR-crewen)

Så innan vi gick upp till farmor, fastnade Nicole i deras fina, ganska så nybyggda parklek som passar barn i alla åldrar! Nicole hade så roligt att hon nästan inte ville gå därifrån!

Efter parkleken åkte jag iväg in till stan för att möta upp tjejerna, då förhandsvisningen utav filmen ”The Other Woman” stod på listan! Se det i ett tidigare inlägg!

Och efter det… vart det och natta en väldigt trött Nicole som somnade bums efter en halv välling 🙂

Nu, börjar även jag bli lite trött och jag ska slänga mig ner på soffan riktigt bekvämt och se på nästa avsnitt utav Game Of Thrones som jag började för bara några dagar sedan! Riktigt segt har jag följt avsnitten p.g.a. en inte så soff-ig bebis som bara vill leka och leka! Men gick in på säsong 2 igår natt! Godnatt till er alla! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats