Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Förhandsvisningen av ”The Other Woman”

För dagar sedan så lyckades jag och Lisa få med oss hela 8st biobiljetter (man fick hela 4st biljetter var!) till filmen ”The Other Woman” där Cameron Diaz har huvudrollen och där artisten Nicki Minaj fick hoppa in några scener, gud vilken bak hon har! Alltså, det är inte alltid jag kollar in andras bak, oavsett på killar eller tjejer, det är liksom inte riktigt min grej, men hennes på filmen… WOW… Det gick inte och missa!

Till denna förhandsvisning var det Mix Megapol som visade denna förhandsvisning. Jag älskar förhandsvisningar då det alltid är gratis, gratis och gratis! Jag hade gärna önskat att det fanns någon sorts mamma-ledig bio som man kunde gå på under dem tiderna när barnen oftast går på dagis så hade jag sluppit ringa runt efter barnvakt, då pappa inte visste ifall han skulle ”hinna” komma hem tills jag skulle gå (p.g.a. den underbara bil-kön), men tur som var så kom han precis när jag hade lämnat av Nicole hos hans mamma, hennes farmor.

Filmen i sig, var väldigt rolig, men precis som Mix Megapol’s filmkritiker sa att filmen är en bit overklig. Imorgon har filmen biopremiär runtom i landet, så om du vill ha ett gott skratt  som inte har någon speciell handling, så rekommenderas denna att se asap, då det kommer vara en lagom stor snackis efter premiären tror jag! Så var det iallafall i USA, enligt han som representerade Mix Megapol! 🙂

Vi fick även lite goodies i form av Nicki Minaj’s parfym-provsticka Pink Friday och lite löshår, inte värsta men en kul grej.

Lilla löshårs-slingan vi fick provade jag på Nicole, då den var lite för kort för mig 🙂

Och bilderna är snodda ifrån Joday’s blogg 🙂

Tack för en trevlig kväll tjejer! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats