Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Årets första grill

Som jag har tjatat, men äntligen så gick min vilja igenom och passande nog så skulle vi få ett efterlängtat besök utav Nicole’s gudfar Goran som vi inte har hört ett surr utav sen Nicole blev 1! Hela nästan 4 månader!

Tydligen så var jag en utav få som förstod hans syfte till hans ”försvinnande” och det glädjes jag utav att höra 🙂

Skickade iväg pappa för att handla hem lite kött potatis, potatis-sallad, sallad och massa olika såser! Så satte jag igång med marinaden med en gång när han kom hem med påsarna och kryddorna bara hamnade i mina händer, allt kändes bara så rätt!

Vi fick även inviga vår fina grill-hink som jag köpte på REA:n förra året! Vilket fynd alltså! Tråkigt nog så fick det inte plats med så mycket kött åt gången, men tanken var att vi skulle använda den när vi enbart skulle grilla till mig och Johan då vi inte äter så mycket kött tillsammans och att tända en hel stor klotgrill för lite kött, skulle bara vara för onödig.

Men då, vår gamla grill inte skulle överleva en grill-säsong till så åkte den i soporna idag innan gästerna anlände och vi vart väldigt stolta över hur många ”wow” vi fick höra när dem kom in till vårt hem! Det var verkligen som en ”klapp i axeln”!

Vi vet båda, jag och Johan att Nicole är lite skygg bland nya människor och människor som inte hälsar på så ofta, men kan säga att gudfar Goran klarade sig riktigt bra med att binda sig till baby, speciellt när han slängde fram tittut-kortet, något som Nicole är väldigt svag för! Fler besök säger vi bara! Kom snart igen och hälsa på!

Bilder från idag:

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats