Mamma till 2 bus-fisar, Nicole och Dante ♥

Semestern beviljad!

Ja! Ja! Ja! Gissa om jag är hemma och hurrar just nu när jag fick se att Johan’s semester vart beviljat redan igår (!), vi som ansökte bara i söndags när vi fick reda på att vi fick en matchning på vår biljett som vi önskade! Lite suckande var jag igår på dagen när jag satt och tänkte hur det det inte skulle gå ihop då biljetteringen skulle ske redan nu på måndag (!) och att disponeringen på Johan’s jobb skulle ta upp till 14 dagar innan dem kunde bevilja semester-ansökan… = sjukt deprimerad.
(Man skulle ju kunna boka om på nytt igen, när biljetteringen har gått ut, men det är då inte 100% säkert att man kan få för samma låga pris…) 

Det vart lite väl långa flygtider med Qatar, men aldrig åkt med flygbolaget tidigare, men hört mycket positivt om dem! Har valt att klippa ut datum + tid för säkerhetens skull.

Ska även skicka iväg denna screen-shot om någon annan flygbolag kan matcha mina önskemål med ett lägre pris kanske? Håll tummarna för mig! 🙂

PS. Sa jag förresten att med Qatar Airlines, får man hela 30 kg bagage/person, och jag tror att även Nicole får det med? Osäker, ska nog ta och ringa snubben som jag har kontakt med, som har fixat denna grymma biljett! 🙂

Jag gissar nog på att mamma kommer komma med en snälla-köp-med-dig-lista snart, har redan hört sen innan att både svenska köttbullar, marabou choklad och tungskrapare från apoteket står på den listan (?) haha!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats